JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

Activitats socials

Inici del curs 2014-2015

Es va publicar el dissabte, 13 setembre 2014

L’Esbart Sabadell Dansaire comença el nou curs el proper dissabte 20 de setembre. Tots els nens/es i nois/es que vulguin aprendre a ballar danses catalanes, poden fer-ho a partir d’aquest dissabte a les 11 del matí, al nostre estatge del C/ Ribot i Serra 265 de Sabadell (antiga escola Creu Alta).

Estarem encantats de gaudir de la vostra presència.

L’Esbart Sabadell Dansaire va ser fundat l’any 1977 per tal de fer difusió de la dansa tradicional catalana, i en l’actualitat compta amb tres seccions de dansa:

Infantils, de 5 a 9 anys

Juvenils, de 9 a 14 anys.

Cos de dansa, a partir de 14 anys.

Els assajos d’infantils i juvenils son els dissabtes d’11 del matí a 2/4 de 2 del migdia. El cos de dansa, dimecres de 10 a 11 de la nit i divendres de 2/4 de 10 a 11 de la nit. 

Us animem a que vingueu a l’Esbart per gaudir de la dansa, així com de les nombroses activitats que fem al llarg de l’any.

Podeu contactar amb nosaltres enviant un correu a Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

Sopar d'any nou

Es va publicar el dissabte, 18 gener 2014

Dissabte 18 de gener tindrà lloc el tradicional sopar d'any nou per als socis de l'entitat. A partir de les 9 del vespre al local social de Sabadell Cultura.

 

 

BALLADA 1000

Es va publicar el dilluns, 14 maig 2012

Al llarg de gairebé 35 anys hem portat la nostra cultura i la dansa tradicional catalana a la nostra ciutat i a molts indrets, per tant, han estat moltes les ballades que hem fet i han donat sentit  a la nostra tasca. Per aquest motiu:

 

L’Esbart Sabadell Dansaire us convida a la

 

Ballada  1000

 

Que celebrarem el proper diumenge 20 de maig a la Plaça de l’Argub a 2/4 de 12 del matí, on podreu veure una mostra de danses interpretades pels Infantils, Juvenils i Cos de Dansa amb l’acompanyament musical de la Corranda.

 

Tant si has sigut dansaire, músic, tècnic, soci, col·laborador, públic... t’animem a venir, per gaudir tots plegats d’aquesta festa i de les sorpreses que tenim preparades, participant, si ho desitges, de les danses que farem obertes a tothom.

Subcategories