JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

Les seccions

Categoria pare: Contingut fixe Es va publicar el dimecres, 20 agost 2008

Pre infantilsgrup format per infants de 2 a 4 anys. Assagen els dissabtes al matí de 11h a 12h. Durant aquesta hora els infants comencen a conèixer les danses tradicionals dins les seves possibilitats explorant allò que poden fer amb la música i el seu propi cos o, fins i tot, amb diferents instruments musicals. El seu repertori és adaptat a les seves edats. També fem jocs tradicionals ja que aquests sempre els ajudaran a poder aprendre alguns punteigs, cançons, balls, etc.

Aquests infants gaudeixen de l'assaig sempre acompanyats d'un membre de la família, ja sigui el pare o la mare.

Infantilsgrup format per nens i nenes de 5 a 9 anys. Assagen els dissabtes al matí de dos quarts d'11 a 12h. Durant aquesta  hora i mitja els infants aprenen a ballar  les diferents danses que tenen el en repertori de la seva edat i que desprès els servirà per a la presentació dels diferents espectacles. Durant els assajos també interioritzen diferents aspectes musicals que desprès els serviran per a ballar, es fan jocs tradicionals i altres propostes que els ajuden a la cohesió del grup. 

Les diferents ballades també ocasionen sortides i activitats familiars molt divertides per gaudir d'allò més.

Juvenilsgrup format per nens i nenes de 9 a 14 anys. Assagen els dissabtes al matí de dos quarts d'11 a 12h. Durant aquesta  hora i mitja els infants aprenen a ballar  les diferents danses que tenen el en repertori de la seva edat i que desprès els servirà per a la presentació dels diferents espectacles. Durant els assajos també es poden fer altres propostes que els ajuden a la cohesió del grup. 

Les diferents ballades també ocasionen sortides i activitats familiars molt divertides per gaudir d'allò més. Aquest és un grup que, en ocasions, també pot realitzar activitats amb el Cos de Dansa.

El calendari d'assaigs dels grups pre infantils, infantils i juvenils correspon amb el calendari del curs escolar.

 

Cos de dansagrup format per nois i noies a partir dels 14 anys, que no només assagen les danses del nostre repertori que serviran per a la presentació dels nostres espectacles, sinó que també participen a les diferents activitats organitzades. La principal finalitat és contribuir en la recuperació i la preservació de la cultura popular i tradicional catalana i donar-la a conèixer arreu on s'actua o viatja.

Els assaigs d'aquesta secció són els divendres al vespre de 21:30 a 23:00.

 

El correu electrònic de contacte per a qualsevol de les seccions és: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. o