JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

Les seccions

Categoria pare: Contingut fixe Es va publicar el dimecres, 20 agost 2008

Infantilsgrup format per nens i nenes de 5 a 9 anys. Assagen els dissabtes al matí d'11 a 13h. Durant aquestes dues hores els infants aprenen a ballar les diferents danses que tenen el en repertori de la seva edat i que desprès els servirà per a la presentació dels diferents espectacles. Durant els assajos també interioritzen diferents aspectes musicals que desprès els serviran per a ballar, es fan jocs tradicionals i altres propostes que els ajuden a la cohesió del grup. 

Les diferents ballades també ocasionen sortides i activitats familiars molt divertides per gaudir d'allò més.

Juvenilsgrup format per nens i nenes de 9 a 14 anys. Assagen els dissabtes al matí d'11 a 13h. Durant aquestes dues hores els infants aprenen a ballar  les diferents danses que tenen el en repertori de la seva edat i que desprès els servirà per a la presentació dels diferents espectacles. Durant els assajos també es poden fer altres propostes que els ajuden a la cohesió del grup. 

Les diferents ballades també ocasionen sortides i activitats familiars molt divertides per gaudir d'allò més. Aquest és un grup que, en ocasions, també pot realitzar activitats amb el Cos de Dansa.

El calendari d'assaigs dels grups, infantils i juvenils correspon amb el calendari del curs escolar.

 

Cos de dansagrup format per nois i noies a partir dels 14 anys, que no només assagen les danses del nostre repertori que serviran per a la presentació dels nostres espectacles, sinó que també participen a les diferents activitats organitzades. La principal finalitat és contribuir en la recuperació i la preservació de la cultura popular i tradicional catalana i donar-la a conèixer arreu on s'actua o viatja.

Els assaigs d'aquesta secció són els divendres al vespre de 21:30 a 23:00.

 

El correu electrònic de contacte per a qualsevol de les seccions és: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.