JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

Les seccions

Categoria pare: Contingut fixe Es va publicar el dimecres, 20 agost 2008

Infantils: grup format per nens i nenes de 5 a 9 anys. Assagen els dissabtes al matí d'11 a 2/4 de 2. Durant aquestes dues hores i mitja els nens i les nenes no només aprenen a ballar sinó que també fan activitats tan diverses com música, jocs, sortides, colònies... Al llarg de l'any es realitzen tota una sèrie d'activitats ben divertides per disfrutar d'allò més.

 

Juvenils: grup format per nens i nenes de 9 a 14 anys. Assagen els dissabtes al matí d'11 a 2/4 de 2. Durant aquestes dues hores i mitja els nens i les nenes no només aprenen a ballar sinó que també fan activitats tan diverses com música, jocs, sortides, colònies... Al llarg de l'any es realitzen tota una sèrie d'activitats ben divertides per disfrutar d'allò més.

El calendari d'assajos dels grups infantils i juvenils correspon amb el calendari del curs escolar.

El correu electrònic de contacte dels infantils i juvenils és Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

 

Cos de dansa: grup format per nois i noies a partir dels 14 anys, que no només assagen les danses del nostre repertori que serviran per a la presentació dels nostres espectacles, sinó que també participen a les diferents activitats organitzades. La principal finalitat és contribuir en la recuperació i la preservació de la cultura popular i tradicional catalana i donar-la a conèixer arreu on actua o viatja.

Els assaigs d'aquesta secció són els dimecres i els divendres de 21:30 a 23:00

El correu electrònic de contacte del cos de dansa és Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.