JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA 2016

Categoria pare: ROOT Es va publicar el dimecres, 13 gener 2016

AQUEST ANY, AMB MOTIU DELS 20 ANYS DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA A SABADELL, HEM ORGANITZAT UN CONCURS DE FOTOGRAFIA. PODEU TROBAR LES BASES EN EL SEGÜENT ENLLAÇ:

 

BASES CONCURS FOTOGRAFIA DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA 2016

 

Us animem a participar-hi!!

 

A l'Esbart Sabadell Dansaire ja estem preparant la pròxima edició del Dia Internacional de la Dansa. Ja que aquest any fem ja la vintena edició, per celebrar-ho farem tota una sèrie d'activitats extres. El programa d'aquest any serà:

10 d’abril a les 11 del matí: Tallers de dansa a la plaça del Dr. Robert de Sabadell.

17 d’abril a 2/4 d’11 del matí: Trobada de Country de Sabadell/Memorial Pere Barriuso a la plaça de l’Argub de Sabadell.

17 d’abril a les 11 del matí: Mostra de Dansa a la plaça del Dr. Robert de Sabadell.

17 d’abril a 2/4 de 12 del matí: Audició de Sardanes a la plaça del Gas de Sabadell.

17 d’abril a les 5 de la tarda: Mostra de Dansa a la plaça del Dr. Robert de Sabadell.

30 d’abril a les 9 del vespre: Gala de dansa clàssica al Teatre Principal de Sabadell. 

Podeu trobar tota la informació per participar en els tallers, a la mostra i a la Gala (per escoles de dansa clàssica) en aquest link: Documentació DID 2016 

Hi podeu trobar les fitxes de dades dels participants i  de l’actuació a la Mostra de dansa que haureu de retornar emplenades abans del 25 de febrer. També us adjuntem les normes pel bon funcionament de la Mostra de dansa.

La participació de tots els grups estarà en funció del temps total que tenim per l'acte, pel que us animem a fer-nos arribar la fitxa de l'actuació  emplenada, al més aviat possible.

Cal que ens feu arribar la música de l'actuació (sempre i quan no sigui en directe) en suport MP3 o CD abans del 15 de març.

Les fitxes dactuació i de dades i la música de la Mostra de Dansa les heu d'enviar a lEsbart Sabadell Dansaire per e-mail a: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.