JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

ÈXIT EN EL TALLER DE DANSA I XOCOLATADA D’INICI DE CURS DE L'ESBART

Categoria pare: ROOT Es va publicar el diumenge, 23 setembre 2018

Ja hem començat el curs! 

Aquest matí, al pati de Sabadell Cultura hem convocat a tots els dansaires del grup d’infantils i a tots els veïns de l’entitat. Aquesta darrera setmana hem passat per totes escoles del barri i hem repartit un díptic on s’informava que es feia un taller de dansa i una xocolatada per a tots els nens i nenes que volguessin venir a ballar. També hem passat per totes les cases veïnes i els hem deixat informació de l’acte. 

Tot aquest esforç s’ha vist recompensat amb una important assistència. Han vingut nens i nenes de totes les edats i tant ells com els seus pares han participat activament en el taller. Tothom s’ha pogut posar una faixa, espardenyes o picarols i han pogut aprendre, entre d’altres, el Patatuf de Pons, el Ball Francès d’Enviny o el vals-jota del Ball de la bola de Sabadell. 

Amb totes aquestes danses hem obert la gana per la xocolata i la coca que hi havia preparada. 

I a partir del proper dissabte comencen els assajos del grup d’infantil, tots els dissabtes d’ 11 a 1. Durant aquestes dues hores s’ensenyaran danses i cançons tradicionals i també es farà una introducció a la música, amb instruments, perquè vagin aprenent a fer ritmes i a escoltar la música. 

I el grup del cos de dansa va començar el 31 d’agost, fent un petit recordatori del Ball de la bola de Sabadell i un sopar per celebrar el retorn de les vacances. El cos de dansa assaja tots els divendres de 2/4 de 10 a les 11 de la nit.