JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

41è Aniversari de l'Esbart

Categoria pare: ROOT Es va publicar el dijous, 06 desembre 2018

El passat diumenge 2 de desembre, l'entitat va celebrar el seu 41è aniversari. Per aquest motiu, ens vam reunir tots els socis i dansaires a l'espai d'Emprius i vam començar la diada amb una ballada de totes les seccions. En acabar, ens esperava un bon aperitiu seguit d'una magnífica paella.

Després de dinar, els infantils van fer els honors i van apagar les espelmes amb el desig de continuar molts anys més gaudint de les nostres danses i de la companyonia entre els socis. També, continuant amb les celebracions, es va fer el lliurament d'un diploma i d'un pin als socis que feien 25 anys: Montserrat Humet, Josep Vinyes, Ramon Vila i Ramon Permanyer.

I com que el que fa l'esbart és ballar i gaudir amb la dansa vam continuar la vetllada amb una ballada a la carta, on tots els socis van poder triar els balls que volien. Quin goig veure grans i petits compartint la il·lusió de ballar!!! No van faltar les rialles ni tampoc els embolics: quants anys feia que no ballàvem les Parres? Serà qüestió de recuperar-les!

I així va acabar la diada, tal i com va començar: ballant!

Gràcies a tots els socis i dansaires per la vostra presència, la vostra col·laboració i sobretot la vostra il·lusió. Hem fet 41 anys gràcies a cadascun de vosaltres i n'esperem complir molts més!