JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

El Ball de la bola de Sabadell a la Festa Major 2019

Categoria pare: ROOT Es va publicar el dimecres, 11 setembre 2019

22ª edició amb èxit consolidat de participació

Durant aquesta festa major, com ja és tradicional, l’Esbart ha ofert un taller de danses i de Ball de la bola a l’espai dels més menuts a la plaça de Gabriel Pujol, amb un important èxit d’assistència i de diversió, en especial amb el ball de bastons Pim pilotero de Lleida i la part final del Ball de la bola, el vals-jota, on els assistents han pogut fer un petit assaig del ball. 

Diumenge 8 de setembre a partir de 2/4 de 7 de la tarda ha sortit el seguici del ball des de la casa Duran fins a la plaça de l’Ajuntament, que ja era plena de gom a gom.

Tot seguit l’Alcaldessa Marta Farrés ha posat les medalles als de la Bola de l’any 2018, Jordi Gavernet i Marta Manyosa, que han conduït les diferents evolucions del ball, amb una alta participació de parelles (més de 70). Durant la figura del canvi de parella ha calgut fer dues rotllanes per poder ballar millor.

Finalment, a la tercera part del ball, s’han repartit més de 75 copes per ballar l’esperat vals-jota. Després d’un disputat final, en què el mestre Joan Gomez, tot dirigint la Cobla Sabadell, ha marcat diferents ritmes, han resultat guanyadores la Marta Amorós i la Gislenna Céspedes, mare i filla.