JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

Ballada de Carnestoltes a Sabadell

Categoria pare: ROOT Es va publicar el dilluns, 24 febrer 2020

 

Un cop més, i com ja és tradicional, l'Esbart Sabadell Dansaire ha ballat a la Pl. Sant Roc per a celebrar la festa de Carnestoltes.
 
Les seccions infantil, juvenil i cos de dansa ens han fet gaudir de l'espectacle amb un bonic repertori de danses tradicionals catalanes: l'Espolsada de Premià de dalt, l'Indiot de Solsona, el Ball de nans nous de Berga, entre d'altres. I per acabar la ballada, el tradicional Ball de Gitanes del Vallès. Un ball arrelat al Vallès i a la nostra ciutat, un ball alegre, amb moltes figures, entre les que destaca el Pas doble, les contradanses, els xotis, les catxutxes i les jotes. En aquesta ocasió, l'Esbart Sabadell Dansaire ha volgut acabar el ball amb la participació del públic en el Pas doble. La plaça s'ha omplert de parelles de totes les edats que anaven seguint les evolucions que marcava la primera parella, els nuvis. 
I al ritme de la música, interpretada per la Cobla Sabadell els balladors s'han acomiadat del públic que anava picant de mans mentre els saludaven amb el mocador.