JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

Ballades 2006 - 2012

Ballada Carnestoles 2012

Categoria pare: Ballades
Es va publicar el diumenge, 26 febrer 2012

Aquest passat diumenge dia 19 de febrer a les 12h del migdia a la Pl. Sant Roc de Sabadell, vàrem fer com cada any la tradicional Ballada de Carnestoltes amb les seccions Infantils, Juvenils i Cos de Dansa, acabant amb el Ball de Gitanes del Vallès. L'acompanyament musical va anar a càrrec de la Cobla Sabadell sota la direcció del mestre Joan Gómez.

{phocagallery view=category|categoryid=1|imageid=1}

 

Aquí podeu veure el Ball Cerdà de la Seu d'Urgell 

Ballada Santa Eulàlia 12 de febrer de 2012

Categoria pare: Ballades
Es va publicar el divendres, 10 febrer 2012

 

L’Esbart Sabadell Dansaire participa a les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona.

 

Pel proper diumenge dia 12 de febrer, els dansaires infantils i juvenils de l’Esbart Sabadell Dansaire, han estat convidats  per l’Agrupament d’Esbarts Dansaires a participar a la IX Mostra d'Esbarts Dansaires Infantils i Juvenils.


L’actuació  començarà a les 12 :30 del migdia, a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona.

L’Esbart Sabadell Dansaire juntament amb la Cobla Ciutat de Terrassa interpretaràn  un programa que iniciaràn amb el Ball de Ballestes de la Plana de Vic, seguint amb el Patatuf del Camp de Tarragona, el Ballet Cerdà d’Err, el Ball de Nans de Les Planes d’Hostoles, la Quadrilla de Granollers i acabaran amb el Ball de Pedretes de Mataró.

Què farem, què direm?

Categoria pare: Ballades
Es va publicar el diumenge, 04 setembre 2011

 

En commemoració a la Diada Nacional de Catalunya es presenta un espectacle de dansa tradicional catalana produït conjuntament per Ballets de Catalunya, Esbart Català de Dansaires i Esbart Sabadell Dansaire, que s'anomena Què farem, què direm?

 

Tindrà lloc al Teatre Municipal la Farándula el dia 10 de setembre.

Es poden adquirir les entrades de forma anticipada al Teatre Principal: dimecres i dijous de 18 a 20h i divendres i dissabte de 11 a 13 i de 18 a 20.

 

Aquí podeu veure el programa.

 

Inauguració de les noves instal·lacions del Club de Tenis Sabadell

Categoria pare: Ballades
Es va publicar el diumenge, 30 octubre 2011

Ens han fet arribar el vídeo enregistrat, el 29 de setembre, durant l'actuació que va fer el Cos de Dansa de l'Esbart en motiu de la inauguració de les noves instal·lacions del Club de Tenis Sabadell.

 

Ballada de festa major

Categoria pare: Ballades
Es va publicar el diumenge, 04 setembre 2011

Ja tornem a ser aquí després de les vacances i com ja és tradicional el Cos de Dansa de l'esbart ballarà aquest diumenge dia 4 de setembre a les 23:00 a la plaça del Vallès de Sabadell.

Serà una ballada ben carregada per començar bé la temporada.

Ens hi veiem!