JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

Activitats destacades

Dansa tradicional catalana, Elements per una aproximació de la seva formació

Categoria pare: Contingut fixe
Es va publicar el divendres, 22 juny 2018

El dimecres 27 de juny a les 7:00 de la tarda es farà a la Fundació Bosch i Cardellach de Sabadell la Presentació del llibre:

 

       Dansa tradicional catalana, Elements per una aproximació de la seva formació   

 

Acte presentat per Tomàs Manyosa i que comptarà amb la intervenció de l’autor Pompili Massa i Pujol


Us animem a anar-hi!

 

 

Dia internacional de la dansa 2018

Categoria pare: Contingut fixe
Es va publicar el dissabte, 05 maig 2018

Us comuniquem que la 22a edició de la mostra de dansa , que es va suspendre per la pluja el passat dia 6 de maig, es celebrarà pròxim diumenge dia 27 de maig, a la plaça del Vallès.  Al matí,  la mostra de dansa començarà a les 12:00h, i a la tarda a les 17,45 h.

 

Bases del concurs de instagram

36è Aniversari

Categoria pare: Contingut fixe
Es va publicar el dimecres, 13 novembre 2013

 

Aquest diumenge 17 de novembre a les 12 del migdia celebrem el 36è aniversari de l'Esbart amb una ballada on actuaran el grups d'Infantils, Juvenils i Cos de dansa amb l'acompanyament de la corranda.

En aquesta ocasió la ballada la farem a l’Auditori del Centre Cívic de Can Deu, situat al carrer Portal de la Floresta número 20 de Sabadell.

 

Aquí teniu el plànol de la situació:

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

 

Us recordem que a partir de 2/4 de 6 de la tarda, al local de l’Esbart hi haurà el tradicional berenar, per a tots els socis i simpatitzants de l’entitat.

Esperem comptar amb la vostra companyia!

VIII Gala de dansa clàssica

Categoria pare: Contingut fixe
Es va publicar el divendres, 06 abril 2018

Ja tenim el programa de la VIII gala de dansa clàssica organitzada per l'Esbart. No us la perdeu!

 

Dia internacional de la dansa

Categoria pare: Contingut fixe
Es va publicar el dimecres, 20 agost 2008

L’Esbart Sabadell Dansaire és una entitat cultural sense ànim de lucre que té com a finalitat la recerca, l’ensenyament i la difusió de la dansa folklòrica catalana. Però, com en qualsevol entitat, aquesta no és l’única activitat que porta a terme.

 

D’entre les moltes activitats que organitza, n’hi ha una que, per la seva transcendència i ressó, cal remarcar. Es tracta de la Celebració del Dia Internacional de la Dansa. Arreu del món el dia 29 d'abril es celebra el Dia Internacional de la Dansa instaurat per la UNESCO des de 1988, que coincideix amb l'aniversari del naixement del gran renovador i teòric de la dansa Jean Georges Noverre (1727-1810). Es fan actes per a celebrar que la dansa és un llenguatge universal, símbol de les diferents cultures i considerat un símbol de pau.

 

L’Esbart Sabadell Dansaire organitza els actes de celebració d’aquesta diada a Sabadell des de l'any 1998,  amb la participació de centres de dansa, grups folklòrics i entitats vinculades amb la dansa. Aquests actes,que es celebren el cap de setmana proper al 29 d'abril, han anat variant al llarg dels anys però sempre han mantingut el mateix esperit: acostar la dansa a la Ciutat. Actualment, els actes principals són:

 

- Mostra de dansa: És l’acte principal i es celebra el diumenge, matí i tarda, i compta amb la participació   d’escoles de dansa, grups folklòrics i entitats vinculades a la dansa. Es tracta d'un espectacle on es combinen els diferents estils de dansa i on cada escola o grup de dansa té un espai propi. En aquest acte es llegeix el missatge del Dia Internacional de la Dansa que la UNESCO encarrega cada any a una figura rellevant del món de la dansa.

 

 

- Gala de dansa clàssica: El dissabte a la nit, al teatre Principal, les escoles de dansa presenten un espectacle de dansa clàssica amb coreografies de repertori que han estat escollides per un jurat que n'ha valorat l'execució i la interpretació.

 

Podeu trobar més informació del Dia Internacional de la Dansa 2018 en aquest enllaç.

 

Més articles...