JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

Les seccions

Categoria pare: Contingut fixe Es va publicar el dimecres, 20 agost 2008

Infantilsgrup format per nens i nenes de 5 a 10 anys. Assagen els divendres de 6 de la tarda a 3/4 de 8. Durant aquest temps els infants aprenen a ballar les diferents danses que tenen el en repertori de la seva edat i que desprès els servirà per a la presentació dels diferents espectacles. Durant els assajos també interioritzen diferents aspectes musicals que desprès els serviran per a ballar, es fan jocs tradicionals i altres propostes que els ajuden a la cohesió del grup. 

Juvenils: grup format per nens i nenes de 10 a 14 anys. Assagen els divendres d'1/4 de 8 a les 9 del vespre. En aquest temps els joves aprenen a ballar les diferents danses que tenim ja en repertori. 

Les diferents ballades també ocasionen sortides i activitats familiars molt divertides per gaudir d'allò més.

El calendari d'assaigs dels grups, infantils i juvenils correspon amb el calendari del curs escolar. 

Cos de dansagrup format per dansaires a partir dels 14 anys, que no només assagen les danses del nostre repertori que serviran per a la presentació dels nostres espectacles, sinó que també participen a les diferents activitats organitzades. La principal finalitat és contribuir en la recuperació i la preservació de la cultura popular i tradicional catalana i donar-la a conèixer arreu on s'actua o viatja.

Els assaigs d'aquesta secció són els divendres al vespre de 21:30 a 23:00.

El correu electrònic de contacte per a qualsevol de les seccions és: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.